Kapcsolat

Aranypatkó Fogadó

Cím: 9081 Győrújbarát,
István u. 21.
Telefon:
+36/96/543-730
E-mail:
aranypatkofogado@gmail.com
Facebook


Megújult étlap

ÚJ ÉTLAP

Önmagunkkal szemben támasztott alapvető követelmény, hogy csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat és segítsük a magyar termelőket, ezért előnyben részesítjük a helyi és a hazai gazdáktól származó alapanyagokat. Étlapunk összeállítása során kiemelten fontos volt számunkra, hogy mindig friss, kiváló, magyar termékeket használjunk fel. A gondos hozzáértéssel készülő ételeinket főként a házias, magyar ízek uralják. Emellett megtalálhatja kínálatunkban a nemzetközi konyha ízvilágára jellemző ételek is.

Itallapunkon a frissítő, házi szörpökkel készülő limonádék mellett 100%-os gyümölcstartalmú, egészséges, tartósítószer mentes gyümölcsleveket is kínálunk. A Pannonhalmi borvidék páratlanul zamatos gyümölcseiből készült borainkat és pálinkáinkat, helyi borászoktól, főzdékből szerezzük be. Kiváló kézműves söröket is fogyaszthat nálunk a győrújbaráti Vaskakas sörfőzde választékából.

Megújult étlapunkat megtekinthetik ITT.

Szeretettel várjuk foglalásukat telefonon a +36 96/543-730-as számon, e-mailben az etterem.aranypatko@gmail.com címen vagy személyesen!

 
Vissza az előző oldalra!
Aranypatkó Fogadó - MagyarAranypatkó Fogadó - AngolAranypatkó Fogadó - Német